Lekovite biljke - Prirodni lekovi - Prirodne metode lečenja - Recepti i saveti za prirodno lečenje


Dijeta i slične teme

Reč "dijeta" ne podrazumeva samo naročit princip ishrane koji vodi iskljucivo ka gubitku kilograma. Krajnji cilj i ideja vodilja svake dijete treba da bude unapredjenje celokupnog zdravstvenog stanja organizma.

Dijeta koja na bilo koji način narušava zdravlje, pre bi se mogla nazvati "lošom ishranom" nego "dijetom". Ogromna želja za vitkom figurom može nas navesti na "tanak led" ispod kojeg čuče razna iskušenja. Ako im se ne odupremo, vrlo lako možemo postati žrtve neprihvatljivog i zaista lošeg načina ishrane.

Lep izgled je ogledalo zdravlja i rezultat zdrave ishrane, i tu se mora sačuvati razum. Čak i kada nismo zadovoljni svojim kilogramima, svaka primenjena dijeta mora biti ZDRAVA. Na ovoj stranici smo izdvojili tekstove koji nam mogu probuditi svest o tome. Dakle u nastavku: Dijeta i slične teme, jako važne za razumevanje čitavog sadržaja na sajtu...

Zdrava dijeta

Ishrana i zablude

Najbolja dijeta

Banana dijeta

Za mrsavljenje

Kandida dijeta

Kukuruzna svila

Cimet za mrsavljenje

Dnevni unos kalorija

Kisele i bazne namirnice

Organska hrana
Makrobioticka ishrana
Vegetarijanski izvori proteina
Za detoksikaciju
Protiv holesterola i triglicerida

Secer


loading...

Svi tekstovi objavljeni na sajtu prikupljeni su sa najboljom namerom. O svakom pitanju, predlogu ili informaciji iz tekstova pre primene terapije konsultujte lekara. Nemojte da odlažete odlazak lekaru ili da se oglušite o prepisanu terapiju zbog informacija procitanih na našem sajtu. Medicina veoma brzo napreduje u novim saznanjima.

Prijateljski sajtovi:
Recepti za pizzu - www.receptizapizzu.com

Priroda i zdravlje | Lekovite biljke | Hrana kao lek | Dijeta | Blog | Kontakt | Uslovi koriscenja


SEO optimizacija sajta: TotalDizajn, Beograd | Web dizajn: Mungosoft - 2017. Sva prava zadrzana